Uniunea Europeană
Guvernul României
Instrumente Structurale

În data de 12.03.2020, AM POCU a adoptat INSTRUCŢIUNEA nr. 4/ 12.03.2020 privind stabilirea unor măsuri referitoare la implementarea proiectelor finanţate prin POCU 2014-2020, pentru a asigura o abordare unitară la nivelul Organismelor Intermediare şi al beneficiarilor cu privire la implementarea proiectelor finanţate prin POCU 2014-2020 în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu COVID-19, situaţie gestionată de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. [descarcă]

Având în vedere precizările deciziei AM POCU 2123/12/03.2020 de suspendare a activităților de tip "cursuri, ateliere de lucru, seminarii, conferințe" începând cu data de 12.03.2020, vă informăm că activitățile programate în zilele de 13.02.2020 și 23.02.2020 vor avea loc în sistem videoconferință, via Skype, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Membrii echipei de management și ai echipei de implementare ale proiectului Excelența academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – ANTREPRENORDOC sunt convocați în data de 23 martie 2020 în vederea participării la sedința tehnică a experților (cu începere de la ora 10) și la workshop-ul Bunele practici şi implicarea cercetătorilor în echipe de expertiză şi consultanţă cu asigurarea diversificării bazei de finanţare a cercetării,  corespunzător activității A3.4 (cu începere de la ora 12).

Discuțiile și prezentările incluse în program vor avea loc via Skype, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Descarcă anunțul

Descarcă InvitațieAfișProgram

Membrii echipei de management și ai echipei de implementare ale proiectului Excelența academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – ANTREPRENORDOC sunt convocați în data de 13 martie 2020, la orele 12.30, în sala U151 (CSUD), în vederea participării la Ședința comună lunară a echipei de management și a experților echipei de implementare UDJG.

Descarcă anunțul

În cadrul proiectului Excelență academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și post doctoranzilor – ANTREPRENORDOC - contract nr. 36355/23.05.2019 POCU/380/6/13 - Cod SMIS: 123847, vă invităm să participați la workshop-ul cu tema Despre bunele practici privind participarea (post)doctoranzilor şi tinerilor cercetători la stagii de cercetare aplicativă eficiente, corespunzător activității A4.4, care va avea loc vineri 13 martie 2020, începând cu ora 10.30, în sala Consiliului de Studii Universitare de Doctorat (CSUD), Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, (respectiv pe Skype, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Evenimentul va găzdui prelegerea cu tema Coordonatele unui stagiu de cercetare aplicativă într-o instituţie internaţională de prestigiu: Universitatea din Minho, susţinută de doamna prof. univ. dr. habil. Mihaela BUCIUMEANU, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Pentru mai multe detalii, vă rugam sa consultati programul anexat.

În cadrul proiectului  ANTREPRENORDOC, vă invităm să participați la seminarul cu tema Tendințe moderne privind implicarea și participarea cercetătorilor (post)doctorali în activităţi de expertiză şi de consultanţă care va avea loc vineri, 28 februarie 2020, ora 10.30, în Sala Consiliului de administraţie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, (respectiv pe Skype, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Pentru mai multe detalii, vă rugam sa consultati programul anexat.

Membrii echipei de management și ai echipei de implementare ale proiectului Excelența academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – ANTREPRENORDOC sunt convocați în data de 21 februarie 2020, la orele 12.30, în sala U 151, în vederea participării la sedința de lucru organizată trimestrial pentru partajarea informațiilor cu partenerii proiectului.

Descarcă anunțul